DVIŽNO DRSNE STENE HST

VEKASLIDE 82 Dvižno-drsni sistem vrat

Naj bo vaš dom poseben: s sistemom drsnih vrat VEKASLIDE 82 boste dobili XXL pogled in izpolnili vse zahteve za udobje in toplotno izolacijo.

VEKASLIDE 82 omogoča, da so prostori polno osvetljeni, Vaš dom bolj udoben in jih je enostavno upravljati. Tudi krila velike velikosti se zlahka odprejo s samo enim ročajem. Tako je ta sistem idealen za tanjše konstrukcije, z zelo majhnimi vidnimi površinami in velikimi steklenimi, ki omogočajo pomemben pretok svetlobe. Zaradi ravnega praga, brez ovir so višinske razlike s tlemi minimalne, kar popolnoma odpravi motnje pri prestopu praga.

Zahvaljujoč visoko izolacijskim profilom in dvojnemu toplotnemu prekinjanju vam VEKASLIDE 82 nudi odlično toplotno izolacijo, zlasti na velikih površinah. Tudi hladne površine v bližini drsnih vrat bodo postale preteklost. Uživajte v optimalnem udobju doma, popolni funkcionalnosti in odlični toplotni izolaciji z VEKASLIDE 82.

Sistem drsnih vrat VEKASLIDE 82 zahvaljujoč geometriji profila in modernemu trojnemu izolacijskemu steklu dosega najboljše rezultate toplotne izolacije na ravni trenutne konstrukcije oken. Zahvaljujoč temu ni več treba izbirati med optimalno izolacijsko vrednostjo in velikimi steklenimi površinami, saj z odličnimi vrednostmi okvirja UFf 1,4 W / (m²K), stabilnostjo in visoko kakovostno globino vgradnje izolacijskega stekla dobimo najboljše izolacijske lastnosti.

Inovativni prag in ojačitev okvirjev bistveno pripomore k odlični izolaciji, saj zahvaljujoč dvojnemu prekinjanju toplotnega mostu zagotavljajo brezhibno ločitev zunanjosti in notranjosti, ne da bi ustvarili “hladen most”. Ta izolacijska tehnika zagotavlja, da toplota ostane v domu.

Lastnosti sistema:

  • Neoviran prehod
  • Odlična toplotna izolacija Uf = 1,4 W / (m²K)
  • Profil kakovosti razreda A
  • Debelina zasteklitve tudi do 52 mm omogoča uporabo trojnega izolacijskega stekla in tako doseže optimalno vrednost Ud = 0,8 W / (m²K)
  • Dvojna prekinitev toplotnega mostu na pragu zagotavlja vrhunsko toplotno izolacijo, pa tudi prag “brez ovir”, ki je skoraj na ravni tal (višina 50 mm)
  • Klasičen dizajn z elegantno zaobljenimi obrisi
  • Možnost oplemenitenja površine z aluminijastimi oblogami