DVIŽNO DRSNA NAGIBNA STENA PSK

Sistem drsnih vrat omogoča harmoničen dostop do vašega bivalnega prostora, vrta, terase ali balkona in tako poveča kakovost bivanja. Da bi se izognili večjim strukturnim spremembam pri poznejši prenovi starih zgradb, je mogoče VEKA sisteme drsnih vrat izdelati v najrazličnejših dimenzijah in ponuditi popolno rešitev za vse vaše individualne želje. Nudimo široko paleto konstrukcijskih tipov. 

Želimo vam predstaviti sistem drsno zložljiva vrata (PSK). Dvižno drsna vrata so zelo primerna pri premikanju velikih steklenih površin. Krila počivajo na ločenih vodilih, medtem ko se pri odpiranju rahlo dvigne krilo in premakne na stran. Vzporedno drsno zložljiva vrata se uporabljajo za manjše prehode, kot so balkonska vrata. Premično krilo je enostavno snemljivo, se pomakne na vodilo in se premakne na stran.

Lastnosti sistema:

  • Odlična toplotna izolacija Uf = 1,6 W / (m²K)
  • Debelina zasteklitve tudi do 42 mm omogoča uporabo trojnega izolacijskega stekla in tako doseže optimalno vrednost Ud = 0,8 W / (m²K)
  • Dvojna toplotna prekinitev toplotnega mostu na pragu zagotavlja vrhunsko toplotno izolacijo, pa tudi prag “brez ovir”, ki je skoraj na ravni tal (višina 50 mm)
  • Klasičen dizajn z elegantno zaobljenimi obrisi
  • Možnost oplemenitenja površine z aluminijastimi oblogami

Drsni sistem PSK je primeren za manjša drsna okna kot tudi za srednje velike panoramske stene. Primeren je za manjše terase, balkone in atrije saj z njim pridobite funkcionalen dodaten prostor. Izdelani so iz visokokavostnih profilov SOFTLINE 82 ali SOFTLINE 76 s pomočjo posebnih mehanizmov, ki omogočajo odpiranje in zapiranje krila v vodoravni ravnini.