OKNA

Smo podjetje, ki se ukvarja z lastno proizvodnjo in montažo PVC OKEN in VRAT. V našem podjetju je KAKOVOST na prvem mestu zato izdelujemo profile oken in vrat z visoko nemško kakovostjo VEKA. Veka je vodilni svetovni proizvajalec PVC profilov za okna in vrata na vseh kontinentih. Izvor in sedež skupine VEKA je Sendenhorst, Nemčija. Tukaj se že od leta 1969 ustvarjajo rešitve, s katerimi strankam po vsem svetu pomagajo pri njihovi uspešnosti.

Zakaj izbrati nas?

  • Lastna proizvodnja in stalni razvoj
  • Profili oken in vrat z visoko nemško kakovostjo VEKA
  • Termična in akustična izolacija oken in vrat
  •  Hitri in zanesljivi dobavni roki
  • Celovita ponudba z projektiranjem, demontažo in montažo
  • Zanesljiva ekipa kvalificiranih monterjev
  • Kvalitetna izbira dobaviteljev in preverjeni materiali

Značilnosti naših profilov:

 

🌡Energetska učinkovitost

🔉Zaščita pred hrupom

🪟 Dizajn in trajnost

🔧Trdnost in zanesljivost 

Prednosti toplotne izolacije

Ko govorimo o toplotni izolaciji objekta, so najpomembnejši dejavniki okna in vrata. S pravilnim izvajanjem vrste ukrepov lahko kar najbolje izkoristite svoj energetski potencial.

Naši profili pomenijo izpolnjevanje standardov, ki jih predpisujejo zakoni o toplotni izolaciji tako za novogradnje kot za obnovljene objekte. Prav tako bo zelo enostavno doseči visoke standarde, ki jih določa nova Uredba o varčevanju z energijo (EnEV).

Ko gre za toplotno izolacijo oken, je najpomembnejši element koeficient uhajanja toplote (tako imenovana U-vrednost). Uporaba posebnega termo stekla in vrhunskih PVC profilov ter njihova več-komorna tehnologija prinašajo optimalne rezultate.

Naša okna ne izpolnjujejo vseh teh zahtev samo s svojo privlačno zasnovo, temveč tudi s svojimi izrednimi notranjimi vrednostmi: vzdržljivost, vrhunski izolacijski več-komorni sistemi znižujejo stroške ogrevanja in zagotavljajo največjo zaščito in varnost. Optimalna zaščita pred hrupom izboljšuje kakovost in nivo udobja stanovanja, material pa je enostaven za vzdrževanje, odporen na vremenske vplive, trpežen in zagotavlja privlačen videz okna. Kovinske ojačitve, združljive s sistemi VEKA, zagotavljajo visoko raven varnosti.

Vrste profilov